ПРЕТПЛАТА, четворогодишња, багателна

ПРЕТПЛАТА, четворогодишња, багателна
на СПЕКТАР (Новибусур), Тајноводство, ВЕЧИТЕ ЧУДЕСНЕ КОРЕНОВЕ, УЖАС

Укупно приказа странице

среда, 15. фебруар 2012.

Синхронизована кампања? (3) и коментари

ПОЛИТИКА   Све више захтева за смену Вука Драшковића )

Nevena S | 15/01/2012 09:41
Vrlo brzo se videlo ko su sluge, a ko gospodari!Slamao to i Milosevic sa demokratama,ali se izgleda slomiti ne moze.A dusebriznika onoliko.Ko sa mo(e)tkom,ko sa perom!
Bane Bukulja | 15/01/2012 11:49
@Vladimir Nikolic. "Razočarani članovi SPO", već davno su članovi vodećih stranaka u Srbiji (DS, DSS, SPS, SRS, SNS, URS...) Oni preostali, slažem se, "kritikuju" svoga lidera, ali grčevito se drže svojih radnih mesta po ministarstvima, beogradskim pijacama, javnim preduzećima, upravnim odborima, policiji...
Гаврило Симић | 15/01/2012 12:47
Јели Владимире:Беше ли и ти у СПО када се по Београду све што је било јавно ( пословни простор ) а СПО на власи пробрати и ЛИЧНО.
Гаврило Симић | 15/01/2012 13:23
Јели Владимире:Беше ли и ти у СПО када се по Београду све што је било јавно ( пословни простор ) а СПО на власи преобрати у ЛИЧНО.
ZArko Stopalic | 16/01/2012 15:44
Za Vladimira Nikolica: Da, sve je to prvi SPO uradio. Ali ima jos: Vuk je prvi bio za monarhiju, pa posle protiv (uz izvinjenje - pogresio), Vuk je prvi mobilisao i slao dobrovoljce na ratiste, pa posle trazio da se oni hapse(uz izvinjenje - pogresio), Vuk je prvi kao gradska Vlada Beograda organizovao prodaje dozvola za kioske i privatne Bus linije, pa posle kritikovao (uz izvinjenje - Nisam ja), Vuk je prvi bio za uhlebljenje politicara (samo onih na vrhu) u Upravne odbore velikih preduzeca (jos nije rekaoi da to nije moralno, pa Dana je kao veliki specijalista za petro-hemiju jos clan Upravnog odbora NIS-a sa platom sa puno nula), Vuk je prvi govorio i pisao o srpskim zemljama i srpskim grobovima, pa posle to poklanjao (uz izvinjenje - pogresio).... Koliko jos puta treba da podjemo za covekom koji svakodnevno menja misljenje, politiku i principe? I da li sutra treba da slusamo izvinjenja da je pogresio oko Preokreta, oko EU, oko.... Ma dosta je... Umorni smo.

Политико, колико коштају овакви чланци?